Výprodej - levné látky

02. 02. 2015, 10:32 Nakupujte metráž výhodně. Do nábídky jsme přidali další samostatnou kategorii s názvem Výprodej - levné látky, kde najdete metrový textil do 100 Kč ! Všechny slevy látek, jsou uspořádány přehledně v jedné kategorii, kde si je také můžete seřadit dle ceny.


Chcete nakupovat přehledně metrový textil za zvýhodněné ceny? Pokud ano, tak právě pro Vás je určena nově vytvořená kategorie s názvem Výprodej - levné látky. Mezi zlevněné látky budeme stále přidávat další zboží, takže se určitě vyplatí slevy průběžně sledovat. Věříme, že přidání kategorie zlevněných látek je dalším krokem ke spokojenosti našich zákazníků. Přesvěčte se sami a podívejte se na naši nabídku v eshopu.

Malá ukázka zlevněných látek

uplet pruhovanýúplet oranžový květyúplet červené a černé kruhyúplet oranžový květy, výprodejúplet hnědožlutýúplet béžový, růžové listysatén zlaté obdélníkykašmírový šifon vínový, levná latkaúplet pruhovaný, zlaté pruhyúplet zelenožlutýúplet oranžový, květyúplet červenobílý, slevaúplet šedýšifon zelenožlutý, velikonoční látka výprodejúplet červeno černý, vlnyúplet růžovýúplet zelený, výprodejkašmírový úplet, levná látka výprodejlevný zelený satén, výprodejtmavě modrý úplet piké, sleva

     Tyto úpety, šifony, satény, ale i další látky najdete ve výprodeji, kde si můžete navíc zboží setřídit i podle ceny.